FESTIVAL SVJETLOST DOLAZI

Peti Festival duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” održan je u petak 21. travnja u HNK WhatsApp Image 2017-04-27 at 20.29.34(1)Zadar u Zadru. Ove godine je na festivalu natjecateljskog duha, moderne kršćanske glazbe sudjelovalo 15 izvođača među kojima su bili i VIS Izidor iz naše župe.

Community websites are usually composed of those who share a frequent interest and the website permits them to share files and take part in discussions. The Student Representative is currently offered! You are able to also access our parent portal on a cell app.

You are in the exterior region of the map. In the event you opt for the incorrect district or will have to modify districts, you will be in a position to do this after from the Settings screen. If your school district doesn’t use Tyler SIS, you aren’t going to be more effective at utilizing Student 360. There’s a Spanish Village on Montjuic that’s placed behind partitions and reveals replicas of buildings from all around Spain.

You will find a variety of methods to categorize executive online writer. An easy ways to do this will be to distinguish between work content mentor and a work process trainer. The complete most effective digital groups reassess goals as priorities change as time passes. When new digital teams are formed, the most helpful teams outline team targets and objectives immediately.

Predstavili su se pjesmom “Kap tvoje ljubavi” za koju je tekst napisao don Ivan Čotić, a glazbu i aranžman Petar Radanović. Iz Splita je još nastupio i Joško Perić s pjesmom “Zlatni valovi”. Domaćini su izveli četiri nastupa Anita Nikić pjesmu “Molitva” , grupa Kraljice „Isusovo ja poznam ime“, Hana Ružić i dječji zbor Libretić pjesmu “Novo srce” za koju su dobili nagradu publike te Sanela Bačić i Ivan Ive Županović pjesmu “Isuse” za koju su osvojili nagradu stručnog žirija. Danijel Deni Leko iz WhatsApp Image 2017-04-27 at 20.29.34Slavonskog Broda je za pjesmu “Darovana ljubav” dobio nagradu za najbolji tekst, a nagradu za najbolju glazbu osvojila je Petra Antolić iz Zagreba za skladbu “Sanjam”. Nagradu za najbolji aranžman osvojio je Marko Košutić iz Koprivnice za pjesmu “Ti možeš sve”. Uz navedene su još nastupili ŽVS Adeodate iz Šibenika s pjesmom “Gospodine proničeš me svega”, Luka Brala iz Posedarja s pjesmom “Velike slave dostojan”, Vlado Kudić s pjesmom”Moje vode” iz BiH -Prozor Rama, VIS David s pjesmom “S tobom Isuse” i Vedran Vegar s pjesmom “Zovem te samo kad te trebam” iz Knina i Dario Bezik s pjesmom “Svjetlo Uskrsa” iz Osijeka. Izidori nisu mogli ići u punom sastavu, ali to nije umanjilo njihovo veselo, ispunjeno smijehom i 18010611_817211301771043_9100285797896852687_nraznoraznim dogodovštinama, putovanje za Zadar. Po dolasku ih je toplo dočekala izvršna ravnateljica festivala Vesna Benić koja je svojim vedrim raspoloženjem i pozitivnom energijom pridonijela veseloj atmosferi cijelog događaja. Iako nisu osvojili nagradu, kvartet u sastavu Jelene Laće, Tereze Šomoljanski, Patricije Volarević i Mirjane Milin vjerodostojno je predstavio sastav i župu. Izvođači su se imali priliku družiti na domjenku koji je organiziran nakon tonske probe i po završetku festivala koji je svečano proslavljen uz tortu i šampanjac.

Mirjana Milin

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com